onsdag den 19. juli 2017

Helt energiforladt


Jeg har de sidste mange år lidt af kronisk træthed. Jeg er næsten altid træt. Selv når jeg vågner om morgenen, så er jeg træt. Det er uanset hvor lidt eller hvor meget, at jeg sover.
Jeg har før været ved lægen og fået taget en masse blodprøver, og jeg har taget jern og andre vitaminer. Jeg var begyndt at tage en vitaminpille hver dag. Men ingenting har hjulpet på trætheden.

Jeg siger ofte, at nu kan jeg da ikke blive mere træt, men så viser det sig, at jo, jeg kan godt blive mere træt. Altså ikke som sådan når man har været ude og lave noget hele dagen. Det er en helt anden form for træthed. Er lidt svært at forklare.

Men de seneste par uger, der har jeg været energiforladt. Nogen dage ligger jeg bare i sengen, spiller Farmville, sover videre, vågner, spiller Farmville, spiser morgenmad, ser tv og ligger mig til at sove igen, og så er det snart tid til at spise aftensmad. Nogen dage har jeg ikke engang energi til at tænde for min computer.

Jeg har for høje levertal samt nogen fedtdepoter omkring leveren, som jeg er blevet undersøgt for, for 4 år siden. Men min nye læge, han har nu haft taget en masse blodprøver igen, og nu har jeg fået en tid hos OUH til en scanning af leveren. Min mor tror, at min træthed og energiforladthed skyldes leveren. Min læge tror, at trætheden skyldes det psykiske.
Energiforladtheden har jeg ikke talt med ham om, da jeg ikke har været ved lægen siden.

Jeg har energi psykisk til at få lavet ting, men kroppen kan ikke følge med. Der er nogen dage ikke noget energi.

Jeg prøver at hanke op i mig selv og komme lidt i gang. Jeg fik arbejdet i går, og jeg er også i gang med at arbejde i dag. Jeg prøver at sige til mig selv, at jeg skal tænde computeren, og at jeg skal lige rydde op osv.

Men det er virkelig træls, at man intet energi har, når man gerne vil have lavet nogen ting.

De dage, hvor jeg ikke er sammen med min kæreste, de snegler sig af sted.
Men det er jo klart eftersom, at jeg ofte bruger en del timer i sengen. Men jeg kommer dog ud hver dag, da jeg jo skal lufte Fox. Så han får mig op og kommer lidt i gang.

Men jeg er begyndt at tænke en del over, hvorfor jeg mon intet energi har.
Jeg er nu begyndt at spise en vitaminpille hver dag. Jeg var lige stoppet, da jeg havde været en del ved min kæreste, og så havde jeg glemt at tage dem osv. Men nu er jeg begyndt igen. Uanset om de så virker på energiforladtheden eller ej, så er det godt at tage dem.
Efter jeg begyndte at tage dem for nogen år siden, der har jeg ikke haft manglet vitaminer.

Tager I vitaminpiller(:?

Kram Heidi(: 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar