mandag den 31. juli 2017

Luksus på ferien


Jeg elsker at være i sommerhus. Jeg kan både lide at være i "almindelige" sommerhuse, da de har en helt bestemt hygge over sig, men jeg kan også godt lide at være i luksus sommerhuse

Jeg har flere gange været i et luksus sommerhus hvor, der var spa, sauna og solarie. Jeg har også engang været i et luksus sommerhus, hvor der var to badeværelser, hvor der var spa og sauna i det ene, og hvor der var et fjernsyn med en dvd-afspiller i hvert soveværelse.

Hos DanCenter har de et af Danmarks største udvalg af luksus sommerhuse. De har sommerhuse, hvor der er spa, pool, aktivitetsrum som fx et rum med billardbord og bordfodbold osv.

De har sommerhuse over hele landet. De har både i Jylland, på Fyn, Sjælland og på Bornholm. Så uanset hvor du ønsker at komme på ferie henne i Danmark, så er der stor mulighed for at finde et luksus sommerhus i den del af landet.

Jeg får helt lyst til at komme i sommerhus, når jeg ser på billeder fra deres hjemmeside.
Men nu elsker jeg også at være i sommerhus. Jeg synes, at det er så hyggeligt at sidde om aftenen og spille et spil eller se en film sammen, og hvor man om dagen er ude og opleve noget i området.

Hvis I står og gerne vil i sommerhus, så kan jeg helt klart anbefale jer at kigge forbi DanCenter og se deres store udvalg af luksus sommerhuse(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar