mandag den 31. juli 2017

En god bilforsikring


Når man har bil, så er det vigtigt, at man har en bilforsikring.
Hos Codan har de en god bilforsikring til unge

Hvis man er over 25 år, og man har kørt skadefrit med en kaskoforsikring, så er man elitebilist. Herefter ændrer prisen sig ikke, selvom man får en skade.

Hvis man har en kasko hos Codan, så er der fri reparation af stenslag samt, at man får en lånebil, hvis ens bil skal repareres for noget.

Jo flere forsikringer man samler ved Codan, jo mere rabat får man. Hvis man fx både har en indboforsikring og en bilforsikring, så sparer man 10 % om året, hvis man derimod har tre forsikringer hos dem, så sparer man 15 % om året. Hvor meget man sparer, det afhænger af den samlede pris på ens forsikringer.

Jeg kan huske, da jeg og Casper havde samlet vores forsikringer hos dem, der sparede vi alligevel nogen penge ved at have dem alle hos dem.

Codan har vi aldrig haft problemer med. Det er et godt forsikringsselskab. Men det er bare mine erfaringer med dem. Jeg ved bare, at jeg var glad for at være ved dem, da vi havde dem.

Men når man har en bil, så er det vigtigt, at man mindst har en ansvarsforsikring, hvis man nu skal komme til at køre ind i nogen.

Uanset hvilken forsikring, I står og mangler, så kan jeg klart anbefale jer at kigge forbi Codan(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar