fredag den 30. juni 2017

Ondt i nakken og ryggen


Jeg lider ofte af smerter i nakken og ryggen. Jeg får let ondt i nakken og ryggen. Det kan fx komme af, hvis jeg sover i en ny seng. Min ryg har altid været meget sart, når det kom til senge. Men min nakke er også sart angående hovedpuder. Så når jeg først har fundet en god seng og en god hovedpude, så holder jeg fast i den.

Men mange får let ondt i nakken eller ryggen, hvis de ligger dårligt om natten.
Dunlopillo laver senge i høj kvalitet. Når man ligger i deres senge, så former madrassen sig efter ens krop. Det er med til at gøre, at man ligger godt og sover. Det gør, at man undgår smerter i fx nakken eller ryggen.
Men de laver også hovedpuder, der former sig efter ens hoved og nakke. Det har samme effekt som sengene. Altså at man undgår at få smerter.

IDEmøbler forhandler senge og hovedpuder fra Dunlopillo.
Så hvis du leder efter en ny seng eller hovedpude, så kan du altid tage et kig forbi en IDEmøbler og prøve sengen eller hovedpuden af.

Jeg kan tydeligt mærke på min nakke og ryg, hvis jeg har ligget i en dårlig seng.
Når jeg fx er på ferie, så er jeg altid "spændt" på at se, hvordan sengen er, som jeg skal sove i, da jeg ved, at hvis den er mega hård, så får jeg ondt dagen efter.

Dunlopillo laver også elevationssenge. Jeg har selv en elevationsseng. Og jeg kan ikke undvære en elevationsseng. Mit hoved er altid hejst en lille smule. Når jeg så fx er på ferie og sover i en seng, der ikke kan hejse hovedet lidt, så skal jeg altid sove med to hovedpuder, da jeg ellers får ondt i nakken.

Får I også let ondt i nakken eller ryggen, hvis I sover i en dårlig seng(:?

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar