torsdag den 29. juni 2017

En hurtig ferie


Hvis du ikke har planlagt din sommerferie, men at du stadig gerne vil ud at rejse, så kan du vælge at kigge på nogen afbudsrejser
Inde hos Spies har de en liste med afbudsrejser.
De har afbudsrejser fra den 2 juli og så nogen uger frem. Jeg har førhen altid troet, at afbudsrejser var rejser, hvor man skulle rejse indenfor få dage. Men sådan er det nødvendigvis ikke.

Lige nu har de afbudsrejser til fx Mallorca, Kreta, Rhodos, Marmaris, Alanya, Sunny Beach, Gran Canaria, Cypern og Tenrife samt til mange andre steder. De har et virkelig stort udvalg af afbudsrejser. Så der er stor mulighed for at finde en afbudsrejse til præcis det sted, hvor man gerne vil hen.

Man kan spare en masse penge ved at købe en afbudsrejse. Jeg kan godt se det gode ved afbudsrejser. Jeg har aldrig rigtig troet, at det var noget for mig, men det var fordi, at jeg netop troede, at man så skulle rejse indenfor få dage. Og jeg kan godt lide at planlægge tingene i lidt god tid. Men jeg ville godt kunne tage på en afbudsrejse, hvis det var med rejse om et par uger. Så ville jeg have tid til at vænne mig til tanken om at skulle rejse samt vænne mit hoved til, hvor jeg skal hen osv.
Jeg er sådan en, der tænker meget. Og jeg kan godt lide at have tid til at vænne mig til tingene.
Men det har jeg netop også mulighed for ved afbudsrejser.

Når jeg sidder inde og ser på Spies' afbudsrejser, så får jeg helt lyst til at tage på ferie. Det lyder så lækkert. Specielt nu når sommervejret ikke rigtig er kommet til Danmark endnu.

Har I før prøvet at tage på en afbudsrejse(:?

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar