torsdag den 29. juni 2017

Efteruddannelse


Hotel- og Restaurantskolen har de specialiseret sig i AMU-kurser indenfor hotel- og restaurationsbranchen. AMU står for arbejdsmarkedsuddannelse. De har et bredt udvalg af erhvervsrettet voksenuddannelse samt efteruddannelse. Det er til alle uanset alder og uddannelsesmæssigt baggrund. Der er både kurser til ufaglærte og faglærte. Kursernes længde varierer fra kursus til kursus.

Hotel- og Restaurantskolen tilbyder AMU-kurser indenfor sundhed, hygiejne, ernæring, økologi, råvarer og brød. Så hvis du interesser dig for et af disse emner, så kan det være at et af deres kurser vil interessere sig.

Jeg har det personligt sådan, at det aldrig kan skade at tage nogen kurser, hvis det har noget med ens uddannelse at gøre. Nogen gange kan det forbedre ens chancer for at få arbejde, da man kan sætte det på sit CV. Men nu behøver man jo ikke arbejde med et af områderne for, at man kan tage et kursus. Man kan jo også bare være interesseret i at vide mere om et specifikt emne.

Hvis du er interesseret i at vide mere om et af deres AMU-kurser, så kan du læse meget mere om det inde på deres hjemmeside. Du kan blandt andet læse, hvordan man tilmelder sig et af deres kurser.

Men du kan også læse mere om efteruddannelse, praktik og job inde på deres hjemmeside. Som jeg skrev om forleden, så har de en side, hvor man kan se de steder, der søger elever, eller hvor de søger en ny medarbejder(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar