fredag den 17. april 2020

Gode gyser-serier at se her i Corona-tiden


I mit sidste indlæg lavede jeg en anbefaling af nogle serier.
Jeg fik slet ikke nævnt nogle gyser-serier, så det vil jeg gøre her.

Scream Queens: En 20 år gammel mordgåde vækkes til live, og en gruppe studerende terroriseres af en ukendt angriber. Det er om en gruppe unge piger, der er i sådan en college gruppe, som de så ofte har over i USA. Lederen af gruppe vil skræmme de nye væk, men der sker samtidig nogle mord ved siden af. Det er en virkelig spændende serie samtidig med noget gys. Der er 2 sæsoner. Den kan ses på Viaplay.


Forbandet: En gruppe mennesker er på ferie i en øde hytte i et snedækket landskab. Det er en nordisk serie, så der er et par danske skuespillere med. I hvert fald i sæson 1. Men i den hytte begynder der at ske mystiske ting. Fx må de ikke gå ned i kælderen. En af de unge finder ud af, at der er sket et mord der for 20 år siden. Hun bliver nysgerrig og prøver at undersøge det. Der er 2 sæsoner. Men de to sæsoner hænger ikke sammen. Sæson 2 er med en ny gruppe unge, der er et andet sted.
Den er virkelig spændende. Så den kan jeg også anbefale. Den ligger også på Viaplay.

Scream: Den minder om filmene. Det handler om en gruppe unge. I den by de bor i, er der sket nogle mord for 20 år siden. Nu begynder mordene på ny. Den er virkelig god og spændende. Der er 2 sæsoner. Og den kan ses på Netflix.

Det er lige dem, som jeg kan komme i tanke om. Hvis I kender nogle gyser-serier, så må I gerne lægge en kommentar med jeres forslag(:

Kram Heidi(: 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar