lørdag den 8. februar 2020

Tanker om sommerferien


Jeg og Brian er begyndt at tale om sommerferien. Med hvad vi skal.
Vi havde egentlig talt om at tage til Duinrell i Holland, som er en campingplads med en forlystelsespark og et badeland, men vi var lidt for langsomme om at bestille, så nu er der kun de dyre mobilhomes tilbage, og jeg vil ikke bruge så mange penge på en ferie.

Men vi har talt om at leje en hytte på en campingplads i Danmark, så kan vi have Fox og Charlie med. Skal selvfølgelig være en hytte, hvor man må have dyr med, men det er der heldigvis mange campingpladser i Danmark, som der tillader.

Vi har talt om, at det skal være i Nordjylland eller ved Vesterhavet, at vi skal på camping. Eller vi skal ikke campere, men bo i en hytte som sagt.

Sidste år boede vi i en hytte uden toilet og bad, og det var ret træls, men vi har fundet to campingpladser, som vi står og vil vælge imellem. Den ene er en hytte uden toilet og bad, men en fin hytte, og den anden er en hytte med bad og toilet. Den campingplads med bad og toilet, der er mange ting, som børnene og vi voksne kan lave på campingpladsen. Der er knap så mange ting på den med hytten uden toilet og bad. Men der er til gengæld også en prisforskel på over 3000kr.
Så nu skal vi lige finde ud af, hvad vi vil.

Men vi skal snart til at beslutte os, da hytter hvor man må have dyr med hurtig bliver taget.

Er I begyndt at tænke på sommerferien(:?

Kram Heidi(: 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar