onsdag den 28. juni 2017

Mangler du et praktiksted?


Hvis du er ved at uddanne dig indenfor hotel- og restaurationsbranchen, og du snart står og mangler et praktiksted så kan du gå ind og kigge på Hotel- og Restaurantskolen. De har opslag, hvor forskellige restauranter søger elever.

Det er stillet overskueligt op, så man let får et overblik over de forskellige opslag.

Jeg synes, at det er en rigtig god ide med sådan en side, hvor man se de forskellige praktiksteder fremfor at skulle ind og søge på hver enkel restaurant for at se, om de søger en elev.

Udover opslag med praktiksteder, så er der også jobopslag som fx hvis en restaurant søger en tjener osv.
Igen er det nemt at få et overblik over de forskellige stillinger. Og igen synes jeg, at det er en god og smart ide med sådan en side med de forskellige jobopslag.

Så hvis du selv står og mangler en elevplads eller et job indenfor hotel- og restaurationsbranchen, så kan jeg anbefale dig at kigge forbi hjemmesiden og se de forskellige opslag.

Det kan også være, at du kender en, der står og mangler et praktiksted eller et job, så kan du altid henvise dem til hjemmesiden.

Jeg ville bare lige give tippet videre til jer andre, da det jo kunne være, at nogen af jer netop står og leder efter en elevplads eller et job(:

Kram Heidi(:

Dette indlæg er sponsoreret 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar