tirsdag den 28. juli 2015

Hvad er jeres erfaringer med det?


Noget som jeg og Casper tit har overvejet at prøve, det er Afbudsrejser
Men jeg har altid været sådan lidt skeptisk, fordi hvad nu hvis man planlægger, at man gerne vil på ferie i næste uge engang, og at man vil finde en afbudsrejse der.
Hvad så hvis der ikke er nogle afbudsrejser til der, hvor man vil hen?

Og skal man ikke også rejse indenfor få dage.
Synes ofte, at det er sådan noget med, at man så skal rejse om 2 eller 3 dage.

Jeg vil mene, at man ligesom skal have sparet lidt penge op til mad og lommepenge, og fx sørget for, at ens dyr bliver passet osv. Så hvis man har sørget for de ting, og at man satser på en afbudsrejse til et bestemt sted, og der så ikke er nogen til det sted, hvad så?

Er der nogle af jer, der har prøvet afbudsrejser, som evt. kan fortælle mig lidt mere om det(:?

Kram Heidi(:

2 kommentarer:

  1. Jeg tænker mere med afbudsrejser der skal man ikke planlægge hvor man vil hen, man kan ha en ide om det, og hvis der så er til det pågældende sted så springer man på:) men ja man skal være parat til at rejse med 3-4 dages varsel:) Men hvis man har en ide om man bare gerne vil et sted hen hvor der er varmt, er der jo massere af muligheder for bare at rejse derud af, tænker ikke man bliver skuffet:) kender flere der bare er taget i lufthavnen og taget den første og bedste rejse der var og haft den fedeste rejse :)

    SvarSlet
  2. Mine forældre tager en afbudsrejse fra Spies to gange om året, og de har kun gode oplevelser med det, så gør I det bare. :-) Hver gang vælger de dog det samme sted: Kreta. Det er "deres" sted, men hver gang er det jo et nyt hotel med nyt personale og nye oplevelser, og de har aldrig været skuffet.

    SvarSlet