lørdag den 6. september 2014

Alt til din piercing


For mange år siden havde jeg engang en navlepiercing, og jeg var så glad for den.
Jeg kan huske, at jeg var fascineret af hvor mange forskellige slags piercinger til navlen, man kunne få.
I dag er jeg stadigvæk fascineret over det store udvalg af piercinger til navlen.

Jeg kan huske, at efter jeg havde haft den piercing i, som jeg fik, da jeg fik lavet navlepiercingen, der købte jeg sådan et lille firben og efter den, der købte jeg en lille playboy kanin med lyserøde sten.

Piercingfabrikken.dk har et stort udvalg af piercinger.
De har fx både Navlepiercinger, Øjenbrynspiercing, Tungepiercing og Læbepiercing osv.Jeg har lavet en lille collage med nogen af deres navlepiercinger.
De har både de mest almindelige navlepiercinger med to kugler, men de har også mange andre forskellige navlepiercinger, hvor der er et lille vedhæng osv.

De har også reservedele til piercinger fx Løse piercing kugler som man fx kan bruge til ens tungepiercing.
Jeg havde engang en tungepiercing, men der røg en af kuglerne løs om natten, mens jeg sov, så jeg vågnede ved, at den var på vej ned i halsen, og jeg kunne ikke få den op.
Men der måtte jeg til sidst synke kuglen. Derefter tog jeg min piercing ud, fordi jeg vidste dengang ikke, om man overhoved kunne købe løse kugler.

Ejeren bag denne hjemmeside er uddannet piercier, som har mange års erfaring.
Deres piercinger er utrolig billige, men det betyder dog ikke, at kvaliteten er dårlig.
De producer nemlig deres smykker selv, så derfor kan de sælges så billigt.
At de producer deres smykker selv betyder også, at de netop kan være med i hele beslutningsprocessen med, hvordan smykket skal produceres.

Alle deres farvede smykker er PVD behandlet. Det vil sige, at der er et ekstra lag beskyttende film hen over farven, som gør, at smykket er mere modtagelig for slid.

De giver også gode råd til, hvordan du skal behandle og håndtere din piercing.
Under fx navlepiercinger, der står der, hvordan den bliver lavet, hvilken piercing du kan bruge, mens den er ved at hele osv.

Jeg er meget imponeret over deres store udvalg af piercinger.
Jeg kan klart anbefale jer at tage et kig forbi hjemmesiden(:

Kram Heidi(: 

2 kommentarer:

 1. Jeg har haft mange piercinger. Fire i hvert øre, en i navlen, en i læben, en i næsen og en i øjenbrynet. Navlepiercingen røg for to år siden, resten røg i august sidste år. I dag bruger jeg kun det nederste hul i hvert øre. Jeg har dog aldrig været til alle de piercing smykker der men derimod kun den almindelig ring med kuglen, som blev sat i af pierceren, når han lavede piercingen på mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skiftede heller ikke den i tungen ud. Men der har jeg også altid synes, at den almindelige sølvkugle var pænest.
   Men den piercing jeg fik sat i navlen, da jeg fik den lavet, den synes jeg ikke var så pæn igen, så der skiftede jeg den ud, da jeg måtte skifte den(:

   Slet