lørdag den 31. oktober 2015

Det med at rejse


Efter at vi er kommet hjem fra London, så har jeg tænkt en del over hvilke andre lande, jeg gerne vil besøge.
Jeg har mest holdt feste i Danmark, da jeg var barn og nogle gange i Tyskland, men jeg har ikke været sådan rigtig til udlandet. Det var først, da jeg og Casper sidste år var i Sverige, og så nu hvor vi var i London.

Jeg og Casper har talt om hvilke lande, som vi godt kunne tænke os at besøge.
Vi kunne fx godt finde på Tage på ferie til Østrig
Jeg har aldrig stået på ski, men jeg ved heller ikke, om jeg tør det. Jeg lider jo så meget af højdeskræk, at jeg ikke engang kan gå på en badebro. Så om vi ville tage til Østrig for at stå på ski, det er jeg ikke så overbevist om. Jeg tænker bare mere sådan almindelig ferie, hvor man skal ud at se en masse ting osv. Jeg tror faktisk også, at jeg ville blive træt af at stå på ski hver dag i flere dage i træk. Jeg kan hurtigt komme til at kede mig, hvis det er de samme ting, der foregår. Jeg ville heller ikke kunne tage på ferie, hvor vi hver dag skulle ligge og slikke sol ved poolen. Jeg vil gerne ligge ved poolen, men at det kun er det, som man laver, det gider jeg ikke.
Men jeg synes, at Østrig er et spændende land. Hvorfor, det ved jeg ikke.

Men vi har i hvert fald planer om at besøge Østrig på et tidspunkt, hvornår det bliver, det er så lidt uvist. Nu er vi jo også næsten lige kommet hjem fra London, så jeg ville faktisk ikke orke at rejse igen snart. I hvert fald ikke uden babyerne. Dem har jeg savnet meget, mens vi var væk.

Men derfor kan jeg jo stadigvæk godt tænke på hvilke lande, som jeg gerne vil besøge.

Hvilke lande kunne I godt tænke jer at besøge(:?

Kram Heidi(:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar