Min samarbejdspartner


Jeg og Fox har været så heldige at få et fast samarbejde med Smartdog.dk
Jeg og Fox har før haft samarbejdet med dem før, men nu vil der komme en anmeldelse af et af deres produkter en gang om måneden på min blog, hvor jeg og Fox anmelder produktet.

Smartdog er min og Fox's yndlings hjemmeside. Derfor er jeg også så glad og stolt over, at vi har fået et fast samarbejde med dem.Fox med sin fine trøje fra Smartdog. Jeg mener, at det var fra anden gang, at han samarbejdede med dem.

Ved at vi har fået lov til at anmelde nogen af deres produkter, så har vi også lært forskellige mærker at kende, og vi har dermed fået nogen favoritter, som vi stadigvæk holder fast i, i dag.

Fx det første produkt som jeg og Fox anmeldte, det var en Tre Ponti sele. Siden hans første sele, så har vi haft købt to mere af samme mærke. Vi er så glad for den type af sele, så den holder vi fast i.
En anden ting vi også har holdt fast i, det er en vinterjakke fra Buster.
Fox lavede et samarbejde med dem omkring en vinterjakke fra Buster, og siden da har vi også haft købt en ny vinter Busterjakke.Her er Fox med sin nye Flexi line, som han har anmeldt. På billedet har han sin nye Tre Ponti sele på, som vi købte i januar.

Så vi har fået meget ud af dette samarbejde, da vi har fået kendskab til nogen nye produkter og mærker, som vi er blevet meget glade for og har holdt fast i.

Jeg håber, at I vil få glæde af mine og Fox' kommende anmeldelser fra Smartdog.
Og at I dermed måske også kan få kendskab til nogen nye mærker(: 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar