søndag den 5. juni 2016

Jeg er droppet ud af skolen


Det er ved at være noget tid siden, at jeg droppede ud af skolen.
Eller synes, at ordet "droppede" lyder som noget mindre godt.
Jeg valgte at gå ud af skolen, fordi jeg var så stresset, fordi jeg var så bagud med afleveringerne.
Jeg havde 8 afleveringer om ugen, og jeg var bagud med ca. 8 afleveringer. Jeg tænkte på lektier, når jeg ikke sad og lavede lektier. Jeg var egentlig kommet sådan okay med, inden vi tog på ferie til London sidst i oktober sidste år, men da vi kom hjem, der havde vi haft indbrud, og de havde stjålet begge vores computere, så jeg havde kun min helt gamle computer, som lukkede ned efter en halv time, fordi den blev for varm. Så jeg stod uden en computer i noget tid indtil, at vi fik købt en ny til mig, så jeg kom igen bagud med lektierne. Og så havde jeg så svært ved at få dem indhentet.

Jeg havde altid ondt i maven, fordi jeg var så stresset. Jeg kunne mærke på mine tvangstanker og tvangshandlinger, at jeg var stresset, fordi jeg havde rigtig svært ved at styre dem. Jeg fik det værre og værre psykisk. Bare det at Casper bad mig om at tømme opvaskeren, så følte jeg mig endnu mere stresset. Jeg kunne ikke klare at blive bedt om at ordne noget som helst uden, at jeg følte, at jeg blev mere stresset.

Jeg valgte derfor at gå ud af skolen efter, at jeg havde talt med Casper og en vejleder fra skolen. Hvis jeg på et tidspunkt vælger, at jeg gerne vil færdiggøre min HF, så kan jeg godt tage de fag om, som jeg valgte at droppe ud af her for et par måneder siden. Det var vigtigt for mig, at jeg havde mulighed for at tage de fag om, som jeg droppede ud af.

Jeg kan mærke en tydelig forandring. Jeg har mere overskud. Undtagen de dage hvor jeg ikke har det godt psykisk. De dage har jeg jo stadigvæk. Men det er slet ikke i samme grad som, da jeg gik i skole. Jeg slapper mere af.
Jeg arbejder så som freelance tekstforfatter. Sidste år fik jeg et studiejob som freelance tekstforfatter, og der kan jeg selv bestemme hvor mange opgaver, som jeg vil tage, så det arbejder jeg med nu, og jeg får ca. det samme som, jeg gjorde i SU.

Jeg har fået mere overskud til at blogge, og det har jeg virkelig savnet.
Så det er derfor, at der i den seneste tid er kommet flere indlæg her på bloggen.

Men det ville jeg bare lige fortælle jer(:

Kram Heidi(: 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar